Periodic independent de informații

A fost înființat un nou post fix al Poliției Locale în cartierul Văleni (IMAGINI)

0

Începând din 1 septembrie 2022, în cartierul Văleni funcționează un nou post fix al Poliției Locale Piatra Neamț, ce își are sediul într-una din vilele administrate de Direcția de Asistență Socială, în Văleni 1.

Înființarea postului de Poliție Locală este o urmare a analizei de risc și la solicitările cetățenilor care locuiesc în zonă, decizia fiind luată împreună cu conducerea Primăriei Piatra Neamț.

Câte doi polițiști locali din cadrul Biroului Ordine Publică îndeplinesc măsuri specifice de asigurare a unui climat de ordine și siguranță publică, 24 de ore din 24, în ideea de a preveni producerea de fapte antisociale, atât în Văleni 1, cât și în Văleni 2. De asemenea, sunt avute în vedere și alte obiective, cum ar fi Școala Gimnazială nr. 7, Centrul de Permanență, agenții economici din cartier, Grădina Publică ce urmează a fi deschisă după finalizarea lucrărilor, unitățile locative sociale. Cetățenii care locuiesc în cartier pot semnala echipajelor Poliției Locale Piatra Neamț problemele cu care se confruntă și pot chiar sesiza aspecte ce țin de liniștea publică ori de mediu și curățenie, astfel încât constatările să se facă în timp real, iar contravenienții să fie depistați în timp util.

Totodată, de luni, 05.09.2022, lucrătorii Poliției Locale Piatra Neamț – Birou Siguranță Rutieră și Birou Ordine Publică, vor fi prezenți în proximitatea celor 9 unități de învățământ repartizate, pentru a asigura măsuri de ordine publică și a fluidiza traficul rutier și pietonal.

Pentru a nu se crea blocaje în trafic, în trei dintre cele mai cunoscute intersecții din Piatra Neamț – Pod Orion – str. Dărmănești, str. Petru Rareș – str. Ștefan cel Mare, Pța. 22 Decembrie – str. Paharnicului – în fiecare dimineață vor fi prezente patrulele de siguranță rutieră.

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate