Periodic independent de informații

Aburii alcoolului te îndeamnă la păcate – Ce a făcut un bărbat din Neamț

0

La data de 16 iunie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și furt calificat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, cu privire la faptul că a fost amenințată de fostul concubin, de 35 de ani.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, cel în cauză ar fi contactat-o telefonic pe femeia în cauză, adresându-i amenințări cu acte de violență.

Ulterior, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 00.10, acesta a fost depistat în flagrant delict de către personalul de pază al unei societăți comerciale din Roman, de unde ar fi încercat să sustragă o sticlă cu băuturi alcoolice.

Cel în cauză a fost condus la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul din Roman, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și furt calificat.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds