Periodic independent de informații

Acces limitat pentru vizitatori la Spitalul Municipal de Urgență din Roman

0

Persoanele care doresc să își vadă apropiații internați pe secțile Spitalului Municipal din Roman vor fi, de acum, întâmpinați, înregistrați și îndrumați de un asistent. Potrivit unei declarații susținute de către managerul spitalului, toate vizitele se vor desfășura în holul principal.

Vom avea un asistent care va sta de dimineață și până seara la un birou cu cele necesare pentru aparținători pentru a monitoriza cine intră, cine vine și cine dorește să vorbească cu medicul.

Toți vor fi înregistrați, toate vizitele se vor desfășura în holul central; doar pacienții imobilizați la pat vor putea fi vizitați în salon de aparținători. Cei care se pot deplasa, vor fi informați că au o vizită și se vor deplasa în holul central. Programul de vizite este 15.00 – 20.00.

Dimineața sunt aparținători care vor să vorbească cu medicii, care doresc să obțină informații. Discuțiile cu medicii vor avea loc tot pe holul central și nu în saloane și nu pe secție. Vrem să evităm infecțiile asociate și să limităm accesul în secții”, a declarat managerul Spitalului Roman, Maria Andrici, citată de ZiarRoman.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate