Periodic independent de informații

Accident grav pe DN17B, la granița cu județul Neamț – O victimă a rămas încarcerată (IMAGINI)

0

Un grav accident rutier a avut loc în dimineața zilei de miercuri în localitatea Holda, orașul Broșteni. Un autoturism a fost grav avariat după ce a fost implicat într-un impact violent cu un camion încărcat cu butelii și o autoutilitară. În urma impactului, autovehiculul a fost practic transformat într-o armonică, iar un bărbat aflat în interiorul mașinii a fost prins între fiarele contorsionate.

Până la sosirea forțelor de intervenție, acesta a primit primul ajutor de la participanții la trafic, pe care îi implora să îl ajute, însă oamenii nu au putut face nimic fără echipamente speciale de descarcerare.

Pentru salvarea bărbatului, a fost necesară intervenția rapidă și profesionistă a echipei de descarcerare. Aceștia au lucrat intens pentru a-l din încleștarea metalului. La fața locului, bărbatul a primit îngrijiri medicale de urgență, iar ulterior a fost transportat la spital pentru a primi tratamentul necesar în urma rănilor suferite.

Situația a fost și mai delicată având în vedere că în camionul implicat în accident se aflau butelii. Echipajele de pompieri au intervenit imediat, balizând zona și luând măsuri de precauție. Bateriile de acumulatori ale vehiculelor au fost deconectate, iar pompierii au verificat cu atenție posibile scurgeri de carburanți și lubrifianți.

La locul accidentului au sosit pompierii militari, echipați cu o autospecială dotată cu echipamente pentru descarcerare, și o ambulanță SMURD, sprijinite de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. În urma coordonării și eforturilor conjugate ale acestor echipe de intervenție, bărbatul a fost salvat și transportat în condiții de siguranță la spital.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi efectuat o manevră de depășire fără să se asigure, moment în care a intret în coliciune cu autoutilitara ce transporta butelii și ulterior fiind lovit din spate de cealaltă autoutilitară. Cauzele exacte ale accidentului sunt în curs de investigare de către autorități.

În astfel de situații, este crucial ca șoferii să fie conștienți de regulile de circulație și să conducă cu responsabilitate, astfel încât să se evite astfel de tragedii rutiere. De asemenea, este important ca toți participanții la trafic să fie precauți și să respecte semnele și regulile de siguranță, pentru a asigura o circulație în condiții de siguranță pentru toți participanții la trafic.

*Sursa imagini: Monitorul de Suceava

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate