Periodic independent de informații

Accident în lanț, pe o stradă din Piatra Neamț

0

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Dimitrie Leonida, din Piatra-Neamț, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa în fața sa, acesta fiind proiectat la rândul său într-un al treilea autoturism ce se deplasa pe același sens.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ. Totodată, efectuându-se testarea cu aparatul Drug Test, în cazul tânărului de 24 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvărșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate