Periodic independent de informații

Accident pe DN15, la Poiana Largului

0

În jurul orei 18:20, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Poiana Largului din comuna Poiana Teiului. Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate.

„În evenimentul rutier au fost implicate o autocisternă în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism 8+1 în câte se aflau 4 persoane și șoferul.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului.”, a transmis ISU Neamț.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri în zonă, pe DN15. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Actualizare ISU Neamț:

Un bărbat de aproximativ 52 de ani, pasager în autoturism, cu leziuni la membrul superior stâng și dureri la nivelul toracelui, a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la CPU Târgu-Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate