Periodic independent de informații

Accident rutier grav pe un drum din Neamț: Șoferița a rămas încarcerată (ULTIMA ORĂ)

0

Unii ar da orice pentru a obține măcar câteva minute în plus, alături de cei dragi, pe când alții consideră că moartea este singura rezolvare pentru toate problemele.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Sinsp. Ciofu Ramona, a transmis o informare de ultimă oră cu privire la producerea unui accident rutier în Târgu Neamț.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un autoturism care a lovit un parapet. În urma coliziunii, șoferul autoturismului a fost rănit.

Din spusele unor martori, se pare că persoana se află sub influența alcoolului și ar fi încercat să se sinucidă izbindu-se de o țeavă de gaz.

Vom reveni cu informații oficiale în scurt timp.

UPDATE:

La ora 10:35, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Târgu Neamț (varianta spre Timișești). Un autoturism în care se afla doar conducătoarea auto, o femeie de aproximativ 28 de ani, a părăsit partea carosabilă, a lovit un branșament de gaz și a intrat într-un post transformare electric.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că în urma producerii evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a rămas încarcerată. Imediat pompierii au acționat, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, pentru scoaterea victimei din autoturism. Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
Concomitent cu acțiunile pentru salvarea victimei s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
La fața locului au fost solicitate și echipe de intervenție de la operatorii de furnizare a gazelor si energiei electrice, pentru remedierea defecțiunilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate