Periodic independent de informații

Acel moment când alcoolul la volan „îți dă aripi”. Prins cu peste 120 km/h în localitate

0

La data de 13 august, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe Drumul Național 15 D, în localitatea Dumbrava Roșie, un tânăr, de 28 de ani, din Rediu, care conducea un autoturism, cu 124 de km/h, pe un sector de drum cu limită inferioară acesteia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,53  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi o pedeapsă cu închisoarea.

Polițiștii rutieri organizează permanent acțiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Fiţi responsabili în trafic! Consumul de alcool scade capacitatea de reacţie şi de manevrare a autovehiculului, dereglând răspunsul la stimulii optici şi auditivi. De asemenea, alcoolul scade concentrarea, atenţia, reflexele şi viteza de execuţie a mişcărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate