Periodic independent de informații

[ACUM] Incendiu la Poiana Teiului – Arde cabinetul veterinar

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț a transmis o informare de ultimă oră cu privire la producerea unui incendiu în comuna Poiana Teiului.

Potrivit primelor date, flăcările au izbucnit la un cabinet veterinar din localitate.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu informații pe măsură ce vor fi disponibile.

UPDATE:

În jurul orei 14:20 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un cabinet veterinar situat în localitatea Galu din comuna Poiana Teiului. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Poiana Teiului, Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere).
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul unei clădiri cu posibilitatea propagării la trei case situate la o distanță mică.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars acoperișul clădirii (construit din lemn și acoperit cu șindrile și tablă) cu o suprafață de 250 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.
Din fericire, în momentul în care s-a produs incendiul nu erau persoane și nici animale în interiorul cabinetului veterinar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate