Periodic independent de informații

Animăluțe salvate de pompierii nemțeni, în zilele de Paște [IMAGINI]

0

În data de 04.05.2024, printr-un apel la 112 de la ora 07:54, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Roman pe strada Plopilor pentru salvarea unui căprior căzut într-un bazin cu apă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Roman.
Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că într-un bazin cu apă (dezafectat) din curtea unui operator economic se află un căprior. Cu ajutorul echipamentelor specifice, forțele de intervenție au acționat pentru scoaterea animalului din apă.
După ce a fost scos din mediul ostil, capriorul a fost preluat de membrii SVSU Roman și eliberat în mediul natural, pe malul râului Moldova.

O astfel de misiune au desfășurat și pompierii din Piatra Neamț, ieri, la ora 07:45, când au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț deoarece în albia râului Cuejdi (în zona Kaufland) se afla o căprioară.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.
Pompierii au scos căprioara din albia râului Cuejdi după care au eliberat-o în pădurea de pe Muntele Cozla.

În data de 05.05.2024 la ora 19:30 pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru scoaterea unei pisici căzută într-un canal de pe strada Nufărului.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.
Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea pisicii din canal. Pisica a fost preluată de o persoană care a anunțat evenimentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate