Periodic independent de informații

Bărbat din Neamț, urmărit în trafic și oprit cu foc de avertisment. Știa el de ce nu vrea să fie prins

0

La data de 19 iunie a.c., bărbatul de 30 de ani a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Drumul Moldovei, în localitatea Nisiporești.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie a procedat la urmărirea acestuia, însă la scurt timp, autoturismul a fost oprit în dreptul unui imobil, iar conducătorul auto a coborât și a fugit, încercând să se sustragă.

Fiind somat să se oprească, acesta nu s-a conformat, moment în care unul dintre polițiști a executat un foc de avertisment în plan vertical, cel în cauză supunându-se solicitărilor polițiștilor.

În continuare, bărbatul în cauză, în vârstă de 30 de ani, din Nisiporești, a fost imobilizat și condus la sediul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiindu-i probată activitatea infracţională, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds