Periodic independent de informații

Bărbat rănit grav de un bolovan, în Cheile Bicazului

0

În această după-amiază, un bărbat a fost rănit grav de un bolovan desprins din stâncă, în Cheile Bicazului. La fața locului se află echipaje de salvare și poliție. Potrivit unor informații, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

În jurul orei 15:00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia un bărbat a fost lovit de o piatra desprinsă dintr-o stâncă în Cheile Bicazului. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, un  echipaj de la SAJ și SVSU Bicaz Chei. Echipajele medicale acorda îngrijiri medicale unui bărbat.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, o bucată de stâncă din zona Bicaz-Chei s-a desprins, accidentând o persoană. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 34 de ani, din județul Iași, se afla împreună cu mai multe persoane în zona turistică Bicaz-Chei, ar fi fost accidentat de o bucată de stâncă desprinsă din versantul muntos.

Polițiștii efectuează verificări pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs acest eveniment., a transmis sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds