Periodic independent de informații

Bătaie ca în filme sâmbătă noaptea la discoteca din Gârcina – Doi tineri au fost arestați preventiv

0

Generațiile s-au schimbat, însă dreptatea se face tot cu pumnii la Gârcina.

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 1:00, la Discoteca din comuna Gârcina (Alcatraz), a izbucnit un scandal monstru, în urma căruia mai multe persoane au avut de suferit, unele ajungând la Spital, altele la Poliție.

Potrivit unor surse, scandalul ar fi pornit de la două domnișoare, pe fondul unei crize de gelozie. Ulterior, „băieții buni” aflați în discotecă au început și ei să-și împartă pumni și picioare.

Bătaia a continuat în stradă, chiar în fața localului, unde, potrivit surselor noastre, o mașină a fost vandalizată.

Aceleași surse ne-au declarat faptul că tinerii nu s-au lăsat despărțiți decât cu ajutorul polițiștilor. Mai multe persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Comunicat oficial din partea IPJ Neamț.

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către un bărbat, de 30 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză se afla în curtea unei societăți comerciale din localitatea Gârcina, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost agresat fizic de doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 26 de ani, ambii din aceeași localitate, fiind tulburată astfel ordinea şi liniştea publică. De asemenea, s-a stabilit faptul că în urma conflictului a fost avariat și un autoturism staționat.

Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate