Periodic independent de informații

Bilanț înfiorător: O persoană a murit și alte 16 au fost rănite pe drumurile din Neamț, în acest weekend (IMAGINI)

0

Primul accident a avut loc la data de 3 iunie a.c., în jurul orei 18.40, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Zidarului, în Dumbrava Roșie. Din primele cercetări a reieșit că în timp ce o minoră, în vârstă de 8 ani, din Dumbrava Roșie, se deplasa pe bicicletă, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat de 78 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. Potrivit surselor noastre, copila nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire”.

Tot la data de 3 iunie, în jurul orei 19.49, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Petricani. Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 43 de ani, din Târpești, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi surprins și accidentat un minor, de 5 ani, din Tolici, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea minorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Și în această cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

La aceeași dată, în jurul orei 22.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 17 B, între localitatea Borca și Poiana Teiului. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr, de 21 de ani, din Borca, conducea un autoturism din direcția Borca-Poiana Teiului, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din Borca, ce circula din sensul opus. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, și a două pasagere, de 14, respectiv 46 de ani, din cele două autoturisme. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sâmbătă, 4 iunie, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Bîrjoveni. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 54 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe Drumul Comunal 88, în localitatea Bîrjoveni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, a rupt balustrada unui pod și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a doi pasageri, de 59, respectiv 64 de ani, din Bîrjoveni. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Duminică, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 12 C, în localitatea Neagra. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr, de 25 de ani, din județul Sălaj, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus de deplasare. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, și a 6 pasageri, din cele două autoturisme. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate