Periodic independent de informații

Bonnie și Clyde de Neamț – Două persoane au fost plasate în arest la domiciliu în urma unei spargeri

0

La data de 8 aprilie a.c., în jurul orelor 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat , în vârstă de 71 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, i-au fost sustrase din apartament bani și bijuterii din aur.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 09:00-13:30, în timp ce bărbatul de 71 de ani era plecat din imobil, persoane necunoscute i-ar fi sustras  suma de aproximativ 4.500 de lei și două bijuterii din aur, generând un prejudiciu, în valoare de aproximativ 8.500 de lei.

În urma activităților investigativ operative desfășurate de polițiștii, s-a reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, o femeie în vârstă de 31 de ani și un bărbat în vârstă de 38 de ani.

La data de 23 aprilie a.c., față de persoanele bănuite de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 24 aprilie a.c., acestea au fost prezentate Judecătoriei Roman, care a dispus față de acestea măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate