Periodic independent de informații

Bursa generală a locurilor de muncă în Neamț

0

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 17 mai 2024 Bursa generala a locurilor de munca. Activitatea se va desfasura in Piatra Neamt la Liceul economic “Alexandru Ioan Cuza”, str.Alexandru Lapusneanu, nr.16, in Roman la Grupul Scolar „Vasile Sav”, bdul. Republicii, nr. 46, iar in Tg. Neamt la Primaria orasului, str. Stefan cel Mare, nr. 62 incepand cu ora 9.00.

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 52 de agenti economici care vor oferi 455 locuri de munca vacante in domenii specifice pentru  industria textila, industria prelucrarii lemnului, servicii, hoteluri si restaurante, comert si constructii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate