Periodic independent de informații

Bursa locurilor de muncă: Vineri, 20 mai, la Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț

0

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt va organiza vineri 20 mai 2022 Bursa generala a locurilor de munca, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la cantina Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” din bulevardul Traian, nr. 31, in Roman la cantina Grupului Scolar „Vasile Sav” din bulevardul Republicii, nr. 46 si la Targu Neamt la sediul ALOFM din str. Stefan cel Mare, nr. 66.

 In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 72 de agenti economici care vor oferi 812 locuri de munca vacante in domenii ca servicii, constructii, industria textila din care, 45 pentru cei cu studii superioare tehnice. Precizam ca aceste date sunt intermediare si se pot modifica intrucat de la unii agenti economici se asteapta confirmari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate