Periodic independent de informații

Caz terifiant: Copil de 14 ani, mort de mai bine de o lună, pus într-un sac de plastic și ținut ascuns în cușca unui câine

0

Scene cumplite la Sighetu Marmației, în județul Maramureș. Un copil de 14 ani a murit în condiții suspecte în urmă cu aproximativ o lună de zile. Totul a fost ținut secret chiar de tatăl băiatului pentru a-i încasa alocația pentru handicap.

Cazul cutremurător a ieșit la iveală seara trecută, când unul dintre vecini a mers la casa băiatului și cum nu îl văzuse de zile bune, i-a cerut tatăl lui să îl vadă. Voia doar să se asigure că este bine și sănătos. Tatăl băiatului a refuzat categoric, informează presa locală.

Ulterior, îngrijorat de această situație, vecinul băiatului a sunat la 112 pentru a cere ajutorul polițiștilor. Ajunși la fața locului, anchetatorii au făcut o descoperire macabră.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă (n.r. cușca unui câine) a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației,” a transmis IPJ Maramureș.

Potrivit presei locale, mama băiatului ar fi murit cu ani în urmă, iar tatăl își găsise între timp o altă femeie, cu care trăia în concubinaj. Aceasta a fost reținută și condusă la audieri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate