Periodic independent de informații

Ce mai fac copiii „problemă” din Piatra Neamț: Provoacă incendii, fură telefoane – Șapte minori depistați de polițiști (FOTO)

0

Șapte minori au fost predați agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț de către polițiștii locali, după ce aceștia din urmă au constatat că tinerii aveau asupra lor un telefon mobil sustras de la un copil aflat într-un loc de joacă din cartierul Mărăței.

„Cei șapte tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, au fost depistați de un echipaj al Compartimentului Protecția Mediului că aprinseseră un foc pe Pietricica, luni, 16.05.2022, în jurul orei 21.30. Incendiul de vegetație a fost anunțat la Dispeceratul Poliției Locale, iar în sprijinul patrulei Compartimentului Protecția Mediului a fost chemată și echipa de intervenție rapidă.

Minorii au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra Neamț unde au fost identificați, iar cel în vârstă de 17 ani a fost sancționat contravențional pentru încălcarea HCL 228/2021, art. 2, lit ”c”, cu suma de 500 de lei. Asupra aceluiași minor au fost găsite două telefoane mobile, pentru deținerea unuia dintre ele neavând nicio explicație. În aceeași seară, părintele unui copil de 10 ani anunțase echipajul de intervenție aflat în patrulare, despre dispariția unui telefon mobil dintr-un loc de joacă din cartierul Mărăței.

Dispozitivul în cauză, depistat asupra minorului de 17 ani, a fost verificat de către polițiștii locali, constatându-se că era vorba despre telefonul declarat furat. Au fost întocmite documentele necesare pentru predarea celor șapte tineri Poliției Municipiului Piatra Neamț, în vederea continuării ceretărilor pentru infracțiunea de furt” a transmis Poliția Locală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds