Periodic independent de informații

Cinci ore de intervenție pentru stingerea unui incendiu violent, în Dumbrava Roșie

0

La ora 01:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un operator economic din comuna Dumbrava Roșie. Intervenția a durat 5 ore.


La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu patru autospeciale de stingere (dintre care una de la Punctul de lucru Roznov) și o ambulanță SMURD împreună cu membri ai SVSU Dumbrava Roșie.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat și violent la mai multe construcții din lemn, cu posibilitatea propagării la locuințele din apropiere.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars: un atelier de producție materiale din lemn (peleți) cu o suprafață de 160 mp și utilajele din interior (uscător peleți, două mașini de prelucrare a lemnului, transportor rumeguș, sită electrică, documente), o autoutilitară care era parcată în aproprierea clădirii, o clădire de birouri cu suprafața de 100 mp cu elementele de mobilier din interiorul acesteia, accesorii de sonorizare și lumini, o magazie cu suprafața de 480 mp cu bunurile depozitate în interiorul acesteia (scule electrice gospodărești, utilaje asamblare și prelucrare lemn, aparate jocuri de noroc, aproximativ 30 anvelope, două butelii de gaz).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric (conductor electric defect). Nu au fost victime.

informează purtătorul de cuvânt al ISU Neamț
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate