Periodic independent de informații

Clipe de coșmar într-un spital de psihiatrie – Tânăr de 18 ani, batjocorit de un asistent medical

0
  • Este anchetă la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina. Un asistent medical este acuzat că ar fi profitat de starea unui pacient de 18 ani, internat în cadrul unitătii medicale şi l-ar fi violat.
  • Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de joi spre vineri. Asistentul în vârstă de 39 de ani ar fi mers în salonul unde se afla pacientul, l-ar fi luat şi l-ar fi dus într-o cameră a asistenților, acolo unde ar fi întreținut cu acesta relații de natură sexuală. Băiatul agresat urma să fie externat din secția de Psihiatrie şi a povestit totul părinților, în momentul în care aceştia au venit să îl ia acasă. 
  • Imediat după ce s-a aflat de incident, asistentul medical care activează în domeniu de peste 10 ani a intrat în concediu medical. Politiştii au deschis pe numele lui un dosar penal şi urmează să fie audiat. 
  • La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către administratora unității spitalicești Voila, cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat sexual de către un asistent medical, de 39 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de agresiune sexuală. Politiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpina continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impunau transmis politştii,
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate