Periodic independent de informații

Consultare publică pentru un oraș mai verde. Cum se va numi sistemul de bike-sharing?

0

Sărbătoarea Crăciunului aduce vești bune pentru orașul nostru, pentru locuitorii săi și pentru mediul înconjurător. Pentru că a început implementarea proiectului de bike-sharing. E un sistem care există deja în marile orașe europene și care oferă locuitorilor și turiștilor o metodă de transport deloc poluantă și care contribuie și la sănătatea celor care aleg să o folosească.

Vom avea 220 de biciclete care vor putea fi închiriate de la 22 de stații din tot orașul, care au început deja să fie amplasate și pregătim personalizarea bicicletelor, un proces în care ne dorim să implicăm toți cetățenii, printr-o consultare publică în care vom „boteza” împreună serviciul de bike-sharing din Piatra-Neamț.

Puteți vota la consultarea publică până pe 15 ianuarie, alegând una dintre opțiunile propuse sau venind cu o variantă nouă de nume în secțiunea de comentarii: https://consultari.primariapn.ro/…/alege-numele…

Harta cu toate stațiile de închiriere din oraș este disponibilă aici: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer….

Consider că acest proiect e unul dintre cei mai importanți pași pe care îi facem spre dezideratul de a avea un oraș pentru oameni, cu un aer mai curat și metode de transport moderne și prietenoase cu mediul.

În orașul nostru se întâmplă lucruri frumoase. Sunt zeci de șantiere care înseamnă modernizare și dezvoltare. Fiecare lucrare reprezintă o cărămidă pentru un viitor mai bun.

Pentru că mi-am asumat să fiu #ZiDeZiÎnSlujbaOamenilor și pentru că în orașul nostru se întâmplă atâtea lucruri frumoase, vă prezint #unProiectpeZi.”, a transmis primarul municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds