Periodic independent de informații

Copil de doi ani și jumătate răpit de un individ chiar din fața curții bunicilor

0

Caz şocant în Râmnicu Sărat. Un copil de doi ani şi jumătate a fost răpit din faţa curţii bunicilor de un bărbat necunoscut. Cel care a dat alarma a fost fratele bunicii, care a şi pornit în urmărirea individului. După câteva minute, acesta a reuşit să recupereze copilul, însă răpitorul a reuşit să scape. Poliţiştii l-au prins ulterior, aproape de locul în care s-a petrecut totul.

Întâmplarea s-a petrecut luni, în jurul orei 13.00. Băieţelul se afla în faţa curţii bunicilor. Pentru câteva minute, bunica l-a lăsat pe copil în grija unei rude. A fost exact momentele în care un individ s-a furişat pe lângă gard, până la cel mic, l-a luat pe sus şi a rupt-o la fugă, cu el în braţe.

Bunica băiatului: L-am auzit pe fratele meu: „Mă, lasă copilul! Mă, lasă copilul!”

Fratele femeii şi-a dat seama repede că nu este vorba despre vreo glumă şi a plecat în urmărirea răpitorului. A reuşit să-l prindă după câteva minute. Disperat, cu lacrimi în ochi, fratele bunicii copilului l-a smuls pe cel mic din braţele individului.

Bunica băiatului: Am ieşit. Aproape de trecerea de pietoni, l-am văzut pe fratele meu cum i-a luat copilul din braţe unui individ.

Când bunica băieţelului l-a întrebat de ce a vrut să-l răpească pe cel mic a primit un răspuns halucinant.

Bunica băiatului: L-am întrebat. De ce l-ai luat? De trei ori mi-a spus că a visat că trebuie să ia un copil. M-a şocat. Deci, nu-mi venea să cred. Tremuram toată. 

Individul s-a făcut apoi nevăzut. După ce şi-au revenit din şoc, rudele copilului au anunțat Poliţia. Oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă.

Ane Marie Vrapciu: purtător de cuvânt IPJ Buzău: Tânărul a fost interceptat în scurt timp, în proximitatea locului comiterii faptei, iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 33 de ani din Vâlcelele. 

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Dacă se va stabilii că a avut discernământ în momentul comiterii infracţiunii, acesta riscă ani grei de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds