Periodic independent de informații

„De azi am rămas săraci, orfani și neputincioși” – Părintele Ioan Papuc a părăsit această lume

0
  • Părintele Ioan Papuc s-a stins din viață miercuri, în Săptămâna Luminată. Acesta s-a născut pe data de 15 octombrie 1961, în comuna Slatina, judeţul Suceava, a fost absolvent al Seminarului Teologic de la Mănăstirea Neamţ (1978 – 1983) și al institutului Teologic Bucureşti în anul 1988.
  • A fost parohul Parohiei Hangu, timp de 11 ani, între anii 1989 – februarie 2000, iar din anul 2000 a slujit la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Piatra Neamț. 
  • Zeci de mesaje curg necontenit pe rețelele de socializare, alături de regretele profunde ale celor care l-au cunoscut și l-au îndrăgit.

„Sa va odihniti in pace dragul nostru preot ,profesor si îndrumător.Suntem tare triști,veți rămâne veșnic in memoria noastră. Condoleanțe familiei.”

Parintele nostru drag…S-A MUTAT INTR-O STEA! dar acceptarea vine greu caci mult bine ne-a facut,si prieten de nadejde ne-a fost! …. Mai avea atatea de facut aici! Nu poate fi dat uitarii.!!!! Dumnezeu sa-l aseze in loc luminat dupa cum i-a fost inima si daruirea si talentul. Sincere condoleante familiei greu incercate de marea pierdere

Azi parcă și cerul plânge. După o grea și mare suferință, dragul și ne egalabilul nostru Părinte PAPUC IOAN a părăsit acestă lume. Biserica Sf. Gheorghe din Piatra-Neamț împreună cu Parintele Alioaiei Gh. cu obștea sa . Corul Biserici Consilieri și toți ce l-au îndrăgit pe parintele IOAN de azi am rămas săraci orfani și ne putincioși îndurerați. Drum lin în ceruri Părinte ne veți lipsi enorm de mult. Bunul Dumnezeu să vă primească în împărăția sa, și să ne Cântați de sus în ficare Duminică alături de noi coriștii,, Iubite voi Doamne.” și Tatăl nostru. “ Vă rog din suflet pe noi să ne iertați dacă v-am greșit, sau v-am supărat, dar mereu ați fost alături de noi cu, cuvinte frumoase de încurajare pt. a pași în viață și a merge mai departe. Părinte numai la d-voastră a încetat să bată ceasul azi, a hotărât Bunul Dumnezeu să vă ia alături de el. Veți rămâne mereu și mereu în inimile noastre în sufletul nostru și în mintea nostră. Poate că acolo veți găsi o lume mai bună și mai dreaptă. Ne-ați lăsat fără cuvinte și inimi îndurerate. ADIO OM BUN ȘI DRUM LIN.!!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds