Periodic independent de informații

De azi suntem mai săraci – Am mai pierdut un om foarte valoros. Fotograful Ioan Clopoțel a plecat dintre noi

0

Fotograful pietrean Ioan Clopoțel s-a stins din viață – o veste cu adevărat tristă, neașteptată pentru comunitatea nemțeană.

„Fotograful cronicar, CLOPOȚEL IOAN, și-a luat de-acum o pauză mare. Nu va mai cutreiera străzile orașului pe care l-a îndrăgit atât de mult. Va cutreiera, poate, gândurile noastre, ale celor care l-am cunoscut, l-am apreciat, l-am iubit.

Fotografiile și filmele realizate de el vor rămâne mărturii vii ale unor momente de viață unice, vor fi ancorele pe care ni le-a lăsat să ne putem fixa în timp, timpul acesta care nu mai are ,,cu oamenii nesfârșită răbdare”.” – Mirela Clopoțel

Cu câteva zile în urmă, familia fotografului făcea un apel către toți cei care îl cunosc sau l-au întâlnit să se roage pentru sănătatea sa:

„Știm că puterea gândului și unirea sentimentelor în rugăciune este o energie care poate urni și munții din loc.

Dacă numele Clopoțel Ioan vă spune ceva, dacă aveți cel puțin o fotografie făcută de el la vreo nuntă, la vreun botez, o petrecere oarecare, pe o bancă în parc sau în banca de la școală, dacă ați citit vreun articol semnat de el și v-ați regăsit în vocea protestatarului care are o atitudine civică și nu poate închide ochii la nedreptățile sociale, dacă v-ați bucurat de compania lui la o cafea, dacă ați avut parte de câteva sfaturi sau lecții de fotografie, atunci rugați-vă pentru sănătatea lui.”

Ne-am rugat cu toții, am sperat că va depăși momentele critice însă din nefericire moartea nu a iertat.

Colectivul redacției observatornemțean.ro transmite sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a depăși acest moment dureros.

Drum lin spre cer!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds