Periodic independent de informații

Deputatul de Neamț Iulian Bulai face de rușine județul Neamț

0
  • Ceea ce l-a remarcat pe tânărul deputat de Neamț au fost scandalurile printre care enumerăm doar două, neavând destul spațiu în articol pentru a enumera toate gafele.
  • 1. Declarația publică deja celebră despre „mama surogat” (referire la Maica Domnului) – fiind reprezentantul unui județ cu o populație majoritară ortodoxă.
  • 2. Ieri, 29.03.2022 deputatul USR+ a demonstrat că nu cunoaște legile țării și mai precis Legea Drapelului – Articolul 7. Într-o discuție despre legalitatea arborării drapelului Ucrainei pe o instituție de stat, Iulian Bulai a rămas surprins de ilegalitatea acestui lucru în contextul actual.
  • Domnul Iulian Bulai este reprezentantul nemțenilor. În nici un caz nu este în Parlament pentru a își impune propriile opinii care sunt alienate față de alegătorii săi pe care îi reprezintă și actualele legi ale României.
  • Redacția Observatorului Nemțean condamnă gestul reprobabil al lui George Simion la adresa sa. Acesta a fost urecheat la propriu într-o ședință de plen de către liderul AUR.
  • Suntem siguri că domnul Bulai poate să se remarce și prin altfel de activități care să reprezinte cu onoare locul nemțenilor în Camera Deputaților.

Iulian Bulai – deputat USR PLUS de Neamț (la al doilea mandat) – sursa: www.iulianbulai.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate