Periodic independent de informații

Dezastru pe șoselele din Neamț, în weekend – Accidente, dosare penale, amenzi, permise reținute, și altele

0

Weekend-ul care a trecut, a fost plin de evenimente rutiere și de abateri depistate de polițiști, în rândul conducătorilor auto.

Astfel, 6 conducători auto au fost depistați conducând fără permis de conducere, 4 conducători auto au fost depistați în flagrant conducând sub influența băuturilor alcoolice, cu valori între 0,43 și 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la data de 29 aprilie a.c., în jurul orelor 23:30, polițiștii rutieri, au procedat la oprirea unui autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care circula pe strada C.A. Rosetti, în municipiul Roman.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Prezenta activă a polițiștilor a dus la prevenirea producerii unor evenimente rutiere mai grave soldate cu pierderi de vieți omenești.

Pentru că urmează o perioadă de minivacanță, polițiștii se vor afla în teren, unde vor desfășura acțiuni punctuale de combatere a principalelor cauze generatoare, în zilele şi intervalele orare cunoscute cu risc sporit de accident.

Vă recomandăm să conduceți cu prudență și respectați regulile de circulație pentru a ne bucura de zile liniștite și sigure și pe șoselele din NEAMȚ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate