Periodic independent de informații

Dragi pietreni, „ce credeți că îi lipsește orașului nostru”? (Vasile Panaite)

0

Domnul Vasile Panaite a fost prefectul județului Neamț și fost secretar de stat din partea PNL Neamț. La ultimele alegeri el ar fi trebuit sa fie, conform sondajelor făcute de liberali, candidatul pentru poziția de primar la Piatra Neamț, dar din cauza unor jocuri politice a fost desemnat pentru acest post domnul Andrei Carabelea.

Chiar dacă în interiorul PNL Neamț totul a însemnat doar un joc politic, iată că domnului Panaite îi pasă în continuare de pietreni și dorește să le ofere sprijinul său, atât cât poate, pentru că dacă ar fi fost pe poziția meritată, suntem siguri că lucrurile ar fi stat cu totul altfel în cadrul primăriei Piatra Neamț și implicit la nivelul municipiului.

Cu nostalgia vremurilor apuse, acesta lansează o dezbatere privind lucrurile care îi lipsesc orașului nostru drag, pentru a fi (din nou) cunoscut drept unul dintre cele mai frumoase și mai curate orașe din țară. Vă invităm și pe dumneavoastră să vă spuneți opinia legată de acest aspect dând click pe următorul link: aici.

Şi totuşi….Piatra-Neamţ era cunoscut în toată România, şi nu numai, ca unul dintre cele mai îngrijite şi frumoase oraşe. Nu vreau să insist (acum) pe aceste aspecte. Dar vreau să vă întreb, cu toată deschiderea şi buna credinţă, ce credeţi că îi lipseşte oraşului nostru drag? Aştept comentariile dumneavoastră în care să vă exprimaţi părerea, pentru că singura voce care contează – sau care trebuie să conteze cu adevărat – este doar a cetăţeanului! Aşadar, ce îi lipseşte municipiului Piatra-Neamţ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate