Periodic independent de informații

Dragoste cu năbădăi (și flăcări), la Vânători-Neamț – Un bărbat, supărat pe iubită, a dat foc la casă

0

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orelor 16:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 33 de ani,  din localitatea Vânători-Neamț, cu privire la faptul că și-a incendiat locuința.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în cursul zilei de 28 aprilie a.c., pe fondul unor neînțelegeri legate de relația concubinei sale cu un alt bărbat, ar fi spart geamul ușii de acces în locuință, după care ar fi pătruns în interior, unde folosindu-se de o brichetă ar fi incendiat patul ce se afla în dormitorul locuinței.

Împotriva acestuia era emis de către Judecătoria Târgu Neamț un ordin de protecție, fiind astfel încălcate obligațiile impuse prin ordinul de protecție, prin aceea că s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 5 metri față de imobilul persoanei vătămate, cei doi locuind în aceeași curte, în imobile separate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție, în urma materialului probator fiind dispusă reținerea acestuia, pentru o perioadă de 24 de ore.” (Sursa: IPJ Neamț)

În data de 28.04.2024, la ora 16:56, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Vânători Neamț pentru stingerea unui incendiu produs la o casă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum într-o cameră a locuinţei cu posibilități de generalizare. După deblocarea căii de acces, s-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars obiecte de mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic aflate în interiorul camerei.
Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

ISU Neamț
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate