Periodic independent de informații

Dreptatea se face cu pumnul la Piatra Neamț: Răfuială în plină stradă, între mai mulți indivizi

0

Astăzi, 11 iunie, în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit pentru aplanarea unui scandal care a avut loc la intersecţia străzii Mihai Viteazul cu strada Mihai Stamatin, din Piatra Neamț.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că în altercație au fost implicate 3 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 47 de ani, din Piatra Neamț, care s-ar fi agresat fizic reciproc și și-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

La intervenție au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii, care au procedat la aplanarea cu operativitate a conflictului.

Persoanele identificate la fața locului, implicate în altercație, au fost conduse la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru stabilirea împrejurării producerii incidentului și luarea măsurilor legale ce se impun.

Potrivit polițiștilor locali, scandalul a izbucnit „între mai mulți cetățeni de etnie rromă”, în zona benzinăriei OMV din Piatra Neamț.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Poliției Locale Piatra Neamț, după ce incidentul a fost anunțat prin serviciul 112. Ajunsă prima la fața locului, patrula de intervenție rapidă, a legitimat persoanele participante la conflict, după care, la solicitarea agenților Poliției Piatra Neamț, le-a preluat și le-a transportat la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea contiunării cercetărilor pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.”, au transmis aceștia.

Martorii care au asistat la toată scena, spun că în scandal ar fi fost folosite și săbii și spray-uri lacrimogene. Din păcate, ca la orice alt scandal, până la sosirea forțelor de intervenție, mare parte dintre agresori au părăsit locul faptei. Din spusele oamenilor, totul a fost catalogat drept o reglare de conturi, unii dintre indivizi fiind cunoscuți drept cămătari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds