Periodic independent de informații

Expoziție de poveste la Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț

0
  • Vernisaj Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu Neamț.

Expoziția cuprinde douăzeci de fotografii realizate în Romsilva – Parcul Natural Vânători Neamț de-a lungul mai multor ani.

Unele dintre aceste fotografii sunt recunoscute internațional fiind premiate la diverse competiții de fotografie. Fotografiile surprind frumuseșea parcului unde cu 10 ani în urmă zimbrii au fost repuși în libertate.

Expoziția cuprinde 20 de fotografii de dimensiune A2. Fotografiile sunt printate și înrămate cu materiale de cea mai bună calitate. Hârtia pe care s-au realizat printurile este una dintre cele mai bune hârtii folosite pentru print fine art (Innova Art -Exhibition Photo Baryta 310 gsm), fotografia este protejată de celebra sticlă de muzeu cu transparență foarte ridicată având un factor de transmisie a luminii de 99%. Ramele sunt slim de culoare neagră fabricate din aluminiu.

Printurile sunt realizate cu imprimanta profesională Epson SureColor SC-P8000 STD – imprimantă foto profesională de 44” cu o rezoluție de imprimare 2.880 x 1.440 DPI si cerneala Epson Ultrachrome HD. Fotografia are o durata de viata de 50-60 de ani expusa pe perete” transmite dl Gheorghe Popa –protagonistul fotografiilor.

Expoziția se poate admira la Casa Culturii ”Ion Creangă” Târgu Neamț până în data de 08.08.2022.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds