Periodic independent de informații

Febra Sărbătorilor Pascale a început la Piatra Neamț, iar polițiștii locali sunt prezenți zilele acestea, în cele mai fierbinți puncte din oraș

0

Poliția Locală acționează cu efective sporite de ordine publică atât în Piața Centrală, zona cea mai solicitată pentru cumpărăturile de Paște, cât și în proximitatea marilor centre comerciale și a supermarketurilor.

„Prevenim faptele antisociale și mai ales prezența celor ce apelează agresiv la mila publică, dat fiind faptul că Săptămâna Patimilor a determinat creșterea numărului de cerșetori în parcările complexelor comerciale dar și în jurul bisericilor.

Mai mult, în perioada 01.05.2024 – 07.05.2024, echipaje ale Serviciului Ordine Publică se vor afla în perimetrul lăcașelor de cult, în mod special în noaptea de Înviere, unde vor acționa în sistem integrat, împreună cu celelalte forțe ordine, pentru asigurarea unui climat de liniște și odine publică și pentru a se preveni faptele antisociale.

Traficul rutier și pietonal va fi fluidizat de echipaje ale Serviciului Siguranță Rutieră, astfel încât, datorită afluxului mare de autovehicule, să nu se creeze ambuteiaje în apropierea centrelor comerciale, a piețelor din oraș ori pe principalele artere de circulație.

De asemenea, recomandăm locuitorilor municipiului Piatra Neamț să respecte indicațiile agenților de poliție locală, pentru a se preveni situațiile neplăcute care pot apărea în trafic datorită aglomerației specifice acestei perioade.

Totodată, reamintim pietrenilor și nu numai, că în cazul în care sunt martori ai unor fapte de natură antisocială sau a oricăror alte incidente neplăcute, au la dispoziție 24 de ore din 24, Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamt, tel. 0233231300, unde pot solicita sprijin sau pot sesiza respectivele fapte.”, transmit polițiștii locali.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate