Periodic independent de informații

Femeie găsită fără viață, într-un loc public (NEAMȚ)

0

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, la data de 12 iunie, în jurul orei 02.40, un echipaj medical a fost solicitat într-un loc public din Vânători-Neamț. La fața locului a fost găsită o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani fără semne vitale.

Potrivit protocolului, trupul neînsuflețit al femeii a rămas la locul solicitării pentru a fi preluat ulterior de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală.

Comunicat Oficial IPJ Neamț:

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 02.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, cu privire la faptul că a identificat o persoană în stare de inconștiență, pe o stradă din localitatea Vânători-Neamț.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat corpul unei femei, de 51 de ani, din Vânători-Neamț.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sincere condoleanțe familiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate