Periodic independent de informații

FOTO: Accident în Neamț – Un șofer de camion a văzut moartea cu ochii după explozia unui cauciuc

0

În această seară s-a produs un accident rutier în comuna Vânători-Neamț, pe un drum comunal. Din primele informații, evenimentul s-a produs ca urmare a exploziei unui cauciuc.

Un conducător auto, în vârstă de 55 de ani, din Borca, în timp ce se deplasa pe DC 155 B, în Vânători-Neamț, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig ar fi pierdut controlul asupra autoutilitarei, a părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp de iluminat, gardul și anexa unui imobil.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 870 lei.

a transmis IPJ Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, amenda a fost dată în baza „Art. 48 Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranță.”

„Prin apel la 112, lin jurul orei 18:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Vânători Neamț.
La locul producerii evenimentului s-au  deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Un autotren a părăsit partea carosabilă și a intrat într-o anexă gospodărească, lovind un gard și un stâlp de electricitate.
În momentul producerii evenimentului în interiorul anexei gospodărești (bucatarie de vară) nu se aflau persoane.
În cabina TIR- ului se afla doar conducătorul auto care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost evaluat de membrii echipajului SAJ, refuzând transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.
A fost înștiințat operatorul economic de distribuție a energiei electrice pentru remedierea defecțiunii cauzate de lovirea stâlpului.”

Transmite ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds