Periodic independent de informații

(FOTO) Bărbat dispărut de câteva zile – Fiica sa îl caută îngrijorată. L-ați văzut?

0

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din județul Bacău, cu privire la faptul că tatăl său, BUFTEA NECULAI în vârstă de 76 de ani, nu a mai fost văzut la domiciliul din localitatea Roznov, din data de 31 august a.c.

Semnalmente: înălțime – 1.60-1.67 m, greutate – 50 de kilograme, păr grizonat, ochi căprui. Bărbatul prezintă o cicatrice în zona parietală a capului.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu: o bluză de trening de culoare gri, tricou albastru, pantaloni tip trening de culoare gri închis, cu două dungi laterale negre, fiind încălțat cu șlapi de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Roznov, precum și a celor cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate