Periodic independent de informații

FOTO: Incendiu puternic la o pensiune din județul Neamț

0

Un incendiu s-a produs ieri, 19 iunie, în satul Oglinzi din comuna Răucești, Neamț. Se pare că ar fi fost afectată una dintre cele două pensiuni agroturistice ale fraților Apostoae, despre care se spunea că ar fi fost construite ilegal din fonduri europene, precizează ziartarguneamt.ro.

În data de 19.06.2022, la ora 13:33, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă în localitatea Oglinzi,  comuna Răucești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț și SVSU Răucești. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei anexe gospodărești (foișor) dar și la un perete (fațadă) și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la întreaga casă.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 50 mp din izolația unui perete și 25 mp din acoperișul locuinței, 200 mp din acoperișul foișorului  și bunuri materiale din interiorul foișorului (20 mc de lemn și bunuri de uz casnic).
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.
”, a transmis Lt. Irina Popa, ISU Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate