Periodic independent de informații

(FOTO) „Marea evadare”: Un copil de doi ani a fugit de acasă într-un moment de neatenție din partea părinților. O poveste cu final fericit

0

La data de 5 septembrie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, se află pe Drumul Național 15, în localitatea Dumbrava Roșie. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, fiind identificat un copil de 2 ani.

Cel care a făcut sesizarea, un bărbat de 31 de ani, din Zănești, a observat copilul pe trotuar și a anunțat autoritățile, care au ajuns în câteva minute. Tatăl minorului a fost sancționat în baza Legii 61/1991, cu avertisment.

Au fost anunțați reprezentanții DGASPC, polițiștii demarând activități specifice, de identificare a familiei.

La scurt timp, a fost găsit tatăl copilului, un tânăr de 22 de ani, din Dumbrava Roșie, care a povestit polițiștilor că din cauza unui moment de neatenție, copilașul ar fi ieșit din curte.

Ne bucurăm că ne-am adus contribuția la un final fericit, dar atragem atenția părinților că uneori, o clipă de neatenție, poate genera o situație de risc pentru cei mici.

Supravegheați în permanență jocul copiilor dumneavoastră!

Asigurați ușa imobilului, astfel încât cei mici să nu profite de un moment de neatenție!

Nu lăsați la îndemâna copiilor obiecte sau substanțe periculoase!

a transmis IPJ Neamț
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate