Periodic independent de informații

FOTO/NEAMȚ: Copilă dispărută de acasă. Dacă o vedeți, anunțați imediat Poliția

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NISTOR NICOLETA-BIANCA, de 15 ani, dispărută la data de 13 iunie 2022.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 02.00, fiica sa Nistor Nicoleta-Bianca, în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.65 metri, păr șaten, lung, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care minora le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Mărgineni și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds