Periodic independent de informații

IMAGINI: Focar de infecție într-un cartier din Piatra Neamț

0

In această dimineață, un cititor ne-a trimis câteva imagini care pur și simplu ne-au lăsat fără cuvinte. Înțelegem faptul că toată lumea se pregătește pentru sărbători făcând curățenie în case și aruncând tot ce nu mai este de folos, însă la Piatra Neamț se pare că serviciile de salubrizare nu reușesc să țină pasul cu cetățenii.

În imaginile transmise se observă clar muntele de gunoaie și cel mai dureros este faptul că printre acestea sunt și animăluțe moarte. Nu putem ști dacă animăluțele au murit din cauză că au mâncat ceva din ce au aruncat oamenii ori au fost agresate și aruncate acolo, cert este că astfel de „peisaje” nu ar trebui să vedem într-un „Smart-City” cum este municipiul Piatra Neamț.

Mă întreb, oare cei responsabili, nu ar putea, în preajma sărbătorilor, să ridice deșeurile mai des, sau măcar la timp, pentru că localnicii din zonă spun că de vineri nu s-a mai ridicat gunoiul. Ținând cont că mereu se întâmplă același lucru: apar munți de gunoaie, iar victimele suntem noi, cei care locuim în zonă, sau animăluțele „nimănui” care caută doar ceva de mâncare printre toate lucrurile aruncate de oameni.

Cartier Dărmănești, strada Nicolae Iorga
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds