Periodic independent de informații

(IMAGINI) Zece ore de luptă cu flăcările violente izbucnite într-o gospodărie din Neamț

0

În data de 19.08.2022, la ora 12:56, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Viișoara din comuna Alexandru cel Bun.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și membri ai SVSU Alexandru cel Bun.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă la trei anexe gospodărești și la acoperișul locuinței.
Având în vedere suprafața mare de manifestare a incendiului au fost suplimentate forțele și mijloacele de intervenție cu trei autospeciale de stingere.
Misiunea pompierilor s-a încheiat după aproape 10 ore. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de 500 mp, bunurile materiale din două  camere, trei anexe gospodărești construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 200 mp, trei magazii (șoproane) cu o suprafață de 120 mp.
Proprietarul locuinței a suferit atac de panică. Aceasta a fost asistat de echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds