Periodic independent de informații

„Jur…să îmi apăr ţara chiar cu preţul vieţii” – Un pompier a murit în timpul misiunii, la un an după moartea soției

0
  • „Jur…să îmi apăr ţara chiar cu preţul vieţii” – și asta a făcut… Un pompier de la Detaşamentul Bradu din judeţul Argeş a murit în timpul unei misiuni pe A1. Acesta ar fi fost lovit de autospeciala de intervenţie condusă de unul dintre colegii săi. Pompierul avea 47 de ani şi era din Piteşti. Pompierul se afla în misiune la stingerea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la km 113.
  • La un moment dat, în timpul intervenției, acesta a fost văzut de unul dintre colegi că era căzut la pământ. 
  • În scurt timp, ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment.  Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul.
  • În urmă cu un an, pompierul rămasese văduv, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer. Singurul lor copil, o fiică în vârstă de 18 ani, trăieşte acum, pentru a doua oară, drama pierderii unui părinte. 

La un moment dat, în timpul intervenției, a fost observat unul dintre colegi care era căzut la pământ. În scurt timp ceilalți membri ai echipajului au început manevrele de resuscitare, iar două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă au început deplasarea spre eveniment. Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs și l-au transportat la spital unde a fost constat decesul. Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragicul incident. Întregul colectiv al ISU Argeș își exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate