Periodic independent de informații

L-ați văzut? Dispărut din data de 13 august (FOTO)

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului PODARU IONUȚ COSMIN, în vârstă de 27 de ani, din Țibucani.

Astăzi, 15 august, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie, de 50 de ani, din Țibucani, cu privire la faptul că, fiul său PODARU IONUȚ COSMIN în vârstă de 27 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 13 august a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70- 1.75 m, greutate – 100 de kilograme, păr șaten închis, lung până la nivelul gâtului, ochi căprui.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni sport de culoare bleumarin, bluză culoare închisă, fiind încălțat cu pantofi tip baschet culoare maro. Pe cap acesta purta p bentiță de culoare maro.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Țibucani și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds