Periodic independent de informații

Legat, torturat, iar mai apoi ucis, în propria casă. Principalul suspect a fost reținut (NEAMȚ)

0

UPDATE: Potrivit surselor noastre, se pare că două persoane au fost reținute în acest caz.

Un bărbat din localitatea Horia, judeţul Neamţ a fost reţinut de procurorii criminalişti după ce şi-ar fi ucis vecinul, în urma unui conflict care a izbucnit între cei doi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii din Roman au fost sesizaţi miercuri dimineaţa, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că a descoperit un bărbat decedat, la locuinţa acestuia din localitatea Horia (articolul inițial aici – click). Bărbatul a fost găsit legat.

„A fost informat procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, fiind constituită echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Roman şi Secţiei de Poliţie Rurală Dulceşti”, au precizat poliţiştii.

În cauză cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ. Anchetatorii au menţionat că există suspiciuni de omor în acest caz. Conform informaţiilor transmise de presa centrală, suspectul ar fi un recidivist în jur de 30 de ani, care ieşise recent din închisoare şi care locuia din când în când în casa victimei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate