Periodic independent de informații

Lucrări SISTATE de constructor, în Piatra Neamț – Muncitorii au fost retrași de pe șantier

0

Directorul general al companiei Moldocor, Mihai Bătrânu a anunțat retragerea muncitorilor de la lucrarea care vizează coridorul de mobilitate urbană. Am luat legătura cu domnia sa pentru a cere un punct de vedere iar mai jos redăm discuția purtată:

M.B „I-am notificat (n.red: pe cei din Primărie) și le-am spus: oameni buni, haideți să nu mai ascundem gunoiul sub preș. I-am notificat că am întrerupt activitatea pe Traian, am întrerupt total, și notific Prefectura dacă poate să intervină pentru a clarifica situația de pe proiectul de mobilitate urbană. Proiectul de apă eu cred că săptămâna viitoare îl predau (…) am avut o problemă tehnică dar suntem pe punctul de a o rezolva și cred că în câteva ore se va rezolva, dacă nu cel târziu mâine dimineață, pentru că am stat toată noaptea. Proiectul nu a fost clar de la bun început și am încercat să-l învârtim, să-l răsucim, să treacă campania, dar acum se ezită în aceleași condiții, nu există o persoană care să știe clar ce are de făcut. Proiectul nu conține date complete ca noi să executăm

R: V-ați întâlnit vreodată cu proiectantul?

M.BNu.

R: Și atunci cum să-l executați (n.red: proiectul)?

M.BPăi este un reprezentant pe aici care vine și el sărăcuțul când poate că are un job ca să-și crească copiii. Primăria ar trebui să transmită celor de la București ce probleme sunt în teren (…), să dea un răspuns, să vină în teren, e problema lor, nu e problema noastră. Eu acum fac o adresă către Prefectură și anunț să văd dacă poate interveni în discuția asta iar ulterior să vedem cum clarificăm situația, să vedem dacă vine și primarul ales, nu știu (…). Dumnezeu cu mila cu haosul ăsta care s-a creat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate