Periodic independent de informații

„Mami, nu mă lăsa aici, singur! Te rog!”… Doar împreună putem șterge lacrimile de pe chipul unui copil

0

Durerea unui copil nu poate fi măsurată în cuvinte, iar lacrimile unei mame pot stinge chiar și flăcările iadului. Niciun medicament din lumea asta nu poate alina suferința unui pui de om așa cum o poate face prezența mamei, îmbrățișarea și încurajările sale. Chiar dacă înăuntrul ei pare că se stinge, mama va găsi întotdeauna putere să își ajute copilul să treacă peste orice durere.

Nicholas, un copil care până acum câteva zile era pus pe șotii, energic și plin de viață, azi plânge și suferă! Un accident nefericit i-a schimbat brusc viața. Acum zace pe un pat de spital cu arsuri pe aproape jumătate de corp, implorându-și mama să nu-l lase acolo singur! Ea, ca mama iși frânge mâinile, plânge în suflet să nu îi vada fiul său lacrimile și îi promite că va sta lângă el.

Situația sa financiară este una foarte precară și nu-și permite costul de 50 lei/zi pentru a plăti spitalizarea.

Ne-a căutat, ca pe ultima speranță, pentru a o ajuta să fie zi și noapte alături de puiul său, măcar așa i-ar mai putea alina suferința!

Nu am putut spune „NU” chiar dacă sunt copleșită de atâtea ,,cazuri și necazuri”…

Alexandra și Nicholas sunt din Bârlad, haideți să nu-i lăsăm singuri în acest necaz în care se află!

Cei care doresc să ajute, vă putem pune la dispozitie numărul mamei.„, a transmis Carmen Suciu pe pagina sa.

Copilul în vârstã de 9 ani se juca pe câmpul din spatele Cãsutelor sociale de pe Cpt. Grigore Ignat, în spatele cãrora de aflã un post de transformare de 25.000 volti (25kv). A intrat printre sârmele ce imprejmuiau postul de transformare pentru a culege mere de la un pom din apropiere si s-a electrocutat. Dupã ce s-a electrocutat, a reusit sã se târascã aproximativ 70 – 80 de metri (pe burtã) pânã l-au gãsit alti copii. Precizãm cã zona este frecventatã de copii, este un câmp în apropiere de locuintele sociale, la aproximativ 100 metri. Acolo se joacã copiii cu mingea, culeg fructe, se joacã cu bicicletele, joacã forbal etc.

Postul de transformare nu este securizat!

Nu sunt însemne cu „Nu atingeti”, „ Pericol de electrocutare”, „Pericol de moarte”. Nu este îngrãdit corespunzãtor si este usor pentru un copil sã treacã prin acel gard. Conform legii, Postul de Transformare trebuia capsulat cu un grilaj metalic de genul plasã de Buzãu sau plasã borduratã, pe care sã fie trecute mai multe însemne de pericol si accesul sã se facã pe o usa sau poartã metalicã securizatã corespunzãtor. De mentionat cã în zonã mai sunt si fire de curent desprinse de pe stâlpi, aflate sub tensiune.

Starea copilului este în continuare gravã!

Copilul are arsuri de gradul 2-3 pe 35% la sutã din suprafata corpului si multiple plãgi deschise. Conform medicilor ieseni, minorul riscã suprainfectarea si chiar decesul. Acesta este internat la ATI Reanimare din cadrul Spitalului de pediatrie „Sf. Maria” din Iasi, iar starea sa de sãnãtate este criticã timp de 14 zile. Dacã trece de aceastã perioadã criticã, existã sanse de recuperare, dar medicii sunt încã sceptici privind starera minorului, care nu dã semne de îmbunãtãtire încã.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate