Periodic independent de informații

„Mami, tati, când vine frățiorul nostru acasă?” – „Nu mai vine…” Astăzi și cerul plânge pentru o familie din Neamț. Au nevoie de ajutorul nostru

0

Nicio durere de pe acest pământ nu se poate compara cu durerea pierderii unui copil. Este nedrept, este nefiresc ca un părinte să-și îngroape puiul. Aici nu mai putem da vina pe soartă, mai degrabă am putea spune că Dumnezeu mai avea nevoie de un înger alături de El…

Astăzi, Mateo-Mihai, un copilaș în vârstă de numai 4 anișori, din Comuna Dobreni, a plecat către Împărăția Cerurilor, lăsând în urma sa doi părinți cu inimile sfâșiate de durere și patru frățiori care încă îl așteaptă la joacă.

O zi blestemată și un joc nevinovat i-au adus sfârșitul micuțului Mateo. În jurul orei 14:00, se juca prin curte, iar curiozitatea l-a împins să bage un obiect metalic într-o priză, de aici și până la adevărata tragedie a fost doar o secundă, copilașul a fost electrocutat iar inimioara sa fragilă a cedat. Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță nu am mai putut face nimic pentru a-l smulge din ghearele morții.

O familie modestă, doi părinți care muncesc din zori și până-n noapte pentru a le asigura copilașilor toate cele necesare, au acum nevoie de ajutor pentru a-și putea înmormânta băiețelul.

Doamna Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger a preluat acest caz deosebit de dureros, și roagă toate persoanele cu inimă bună, să ajute această familie greu încercată:

„Cred că moartea este oprită pe la Neamț. Sunt epuizată, dar nu pot lăsa lacrimile unei mame să îmi ardă sufletul. Am preluat cazul și poate reușim să facem tot ce trebuie…”, ne-a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor pentru înmormântarea creștinească a micuțului Mihai-Matteo, pot dona în contul mamei:

  • RO29BTRLRONCRT0345802001
  • Burduja Vasilica Gabriela
  • Banca Transilvania

Pentru detalii suplimentare o puteți contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds