Periodic independent de informații

Medicul pediatru Cristian Petrovici s-a stins din viață noaptea trecută – „Am pierdut un mare doctor și un mare om, nu se va mai găsi un medic așa devotat”

0

La vârsta de 69 de ani, medicul pediatru Cristian Petrovici s-a stins din viață noaptea trecută. O veste extrem de tristă pentru părinții și copilașii care i-au trecut măcar o dată pragul.

Și-a iubit profesia, pe care a ales-o tocmai pentru a putea îngriji cele mai pure suflete. Un profesionist desăvârșit, răspundea apelului părinților indiferent de oră și avea pentru fiecare o vorbă de alinare. După pensionare, a continuat activitatea la cabinetul său din Piatra-Neamț, însă boala l-a împiedicat să mai profeseze.

De-a lungul carierei a avut și funcții de conducere, la Spitalul Județean Piatra-Neamț unde a făcut echipă cu regretatul medic radiolog Sorin Ciobanu și la Spitalul Roznov, de care a fost extrem de legat, împreună cu dr. Letiția Damoc, fostă șefă a Serviciului de Ambulanță și actual manager al Spitalului Bicaz.

Ca părinte, nu pot spune decât că am pierdut cel mai valoros medic pediatru. Un om atât de iubit de părinți și de copilași, un profesionist desăvârșit…

Sute de mesaje curg necontenit din partea celor ce i-au fost pacienți: „Am pierdut un mare doctor și un mare om, nu se va mai găsi un medic așa devotat”, „Un medic extraordinar! Dumnezeu sa îl odihnească în pace!”, „Dumnezeu să-l ierte! Nu mai întâlnim asemenea pediatru!

Drum lin către Împărăția Cerurilor! Sincere condoleanțe familiei îndoliate…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds