Periodic independent de informații

Momente cumplite într-o familie din Neamț: A încercat să își salveze sora dar au murit amândoi

0

Momente cumplite într-o familie din județul nostru. Un băiat de 18 ani a încercat să își salveze sora de la înec, însă au murit amândoi.

La data de 2 iulie, ca urmare a unui apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru căutarea unor persoane posibil înecate în râul Moldova în comuna Horia. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială complexă pentru intervenție,  o barcă și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA), a transmis ISU Neamț. La locul producerii evenimentului a ajuns și un scafandru de la ISU Neamț.

O fată de 17 ani a fost scoasă din apă de cetățeni până la sosirea forțelor de intervenție. Manevrele de resuscitare au avut succes și a fost transportată la spital, unde a fost internată la terapie intensivă. Din păcate, aceasta nu a supraviețuit, în ciuda tuturor eforturilor. A fost declarată decedată la spital ieri dimineață

Căutările au continuat până astăzi pentru fratele tinerei, în vârstă de 18 ani. Acesta a sărit în apele Moldovei pentru a-și salva sora. Misiunile de căutare a băiatului înecat în râul Moldova au încetat sâmbătă în jurul orei 21:00, iar duminică dimineață la ora 05:00 au fost reluate. La misiunea de căutare au participat câte un scafandru de la ISU Neamț, Bacău, Botoșani și Vrancea.

Ieri, 3 iulie, în jurul orei 12.30, ISU Neamț a transmis că băiatul a fost găsit în zona în care s-a înecat, fără semne vitale.

Potrivit ISU Neamț, 3 persoane au suferit atacuri de panică fiind transportate la CPU Roman. O femeie în vârstă de 40 ani și o fată de 16 ani au fost transportate de echipajul SMURD,  iar un băiat în vârsta de 13 ani a fost transportat de un echipaj de la SAJ.

Sincere condoleanțe familiei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate

Suntem și pe Facebook

Urmăriți pagina pentru noi știri


This will close in 15 seconds