Periodic independent de informații

Momente cumplite pentru o familie din Neamț: Doi frățiori s-au stins în casa cuprinsă de flăcări – Părinții au nevoie de ajutor să îi repatrieze pe micuți

0
  • O tragedie petrecută în Anglia a lovit crunt o familie din Neamţ. Doi frățiori, o fetiţă de trei ani şi jumătate şi un băieţel de doar cinci ani, au murit în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa în care locuiau împreună cu părinţii, în Preston.
  • Cei doi copilași au rămas prinși înăuntru, în timpul incendiului care le-a devastat casa. Imediat cum pompierii au reuşit să îi evacueze, aceștia au fost transportaţi de urgenţă la spital, acolo unde medicii au luptat zile întregi pentru a-i ţine în viaţă. Din nefericire, în dimineaţa zilei de marţi, cei doi fraţi au fost declaraţi decedaţi. 
  • Mama celor doi micuți a fost şi ea prinsă în mijlocul flăcărilor şi a suferit arsuri, dar din fericire viaţa ei nu a fost pusă în pericol. Scenele teribile petrecute în timpul intervenției au fost descrise de martori pentru publicația The Sun.
  • Potrivit Monitorului de Neamţ, tatăl copiilor este din localitatea Viişoara, judeţul Neamţ. Mama este însărcinată în patru luni. Părinţii începuseră să construiască o casă în localitatea amintită în dorinţa de a reveni în ţară. Au fost loviţi însă de cumplita tragedie, iar acum încearcă să aducă în ţară corpurile neînsufleţite ale copiilor, pentru a-i înmormânta, dar cheltuielile sunt peste posibilităţile lor financiare. Oricine dorește să ofere o mână de ajutor poate accesa linkul acesta pentru detalii: click aici.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate