Periodic independent de informații

Munca lor s-a transformat în ruine – Flăcările au distrus tot ce le-a stat în cale (FOTO)

0
  • Ieri, în jurul orei 10:30, pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fânărie în comuna Răucești.
  • La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la 4 anexe gospodărești cu pericol de propagare la locuința aflată în imediata apropiere și alte anexe. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.
  • Au ars: acoperișul unui adăpost pentru animale pe o suprafață de 70 mp, plante furajere și diverse bunuri aflate în podul adăpostului pentru animale, o anexă gospodărească cu suprafața de 30 mp, aproximativ 2 t de cereale, un adăpost pentru plante furajere cu o suprafață de 45 mp, 4 t de fân, 3 t lemne de foc și o altă anexă cu destinație de magazie construită din lemn cu suprafața de 24 mp. Au fost deteriorate 2 biciclete, o betonieră și alte bunuri depozitate în anexele gospodărești.
  • ISU Neamț a transmis că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. Din fericire nu au fost victime.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Atenție! Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Acceptă Citește mai mult

Politica de cookies și confidențialitate